суботу, 12 листопада 2016 р.

  Вихованці школи працюють над різними виховними проектами. Минулого року вони розпочали працювати над проектом "Ми - громадяни України".
Мета проекту:


      Поглибити знання учнів про Україну, формувати почуття належності до своєї країни, познайомити учнів з основними державотворчими подіями становлення незалежної України, вивчення основних засад демократичного та суспільного ладу України, її досягнень за останні роки; закріплення знань про державну символіку (Герб, Прапор, Гімн, Основний Закон України – Конституцію); про такі поняття та категорії, як народ, нація, етнос, держава, громадянин, громадянські права та обов’язки; формування ціннісного ставлення до держави, суспільства, мови, сім’ї, самого себе; почуття особистої відповідальності за долю своєї держави та українського народу, виховувати любов до рідного краю, дбайливе ставлення до скарбів Батьківщини.
    Конкурс-захист міні- проектів під загальною назвою «Ми- громадяни України» був наскрізно пронизаний патріотичними мотивами. Кожен клас працював над певною темою і захист проектів був презентацією напрацьованих матеріалів та виконаної роботи.

Немає коментарів: