пʼятницю, 23 лютого 2018 р.

«Герої не вмирають»


«Герої не вмирають»


       21  лютого у Великоолександрівському НВК відбулась лінійка-пам'яті , яка мала на меті вшанувати пам'ять та в скорботі схилити низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний, цивілізований час ХХІ століття.
     Невимовний біль розриває груди, а сльози застилають обличчя кожного свідомого громадянина. Убиті, покалічені і замордовані — на совісті злочинної української влади, тих, хто  віддавав  і  виконував  накази  відстрілювати мирних громадян. Душі загиблих завжди будуть над нами армією ангелів. В історію України вони увійшли як  Небесна  сотня.  Їх  поховали  під  вигуки українців «Слава героям, Герої не вмирають».
    З кожним словом ведучих в думках присутніх виринали ті страшні події ,коли українці відстоювали своє право , гинули на Майдані, на вулицях Грушевського та Інститутській - гинули за честь, за волю, за право бути народом ,  за країну, в якій не страшно жити , зростати і працювати.
  
   Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять Небесної сотні , яка стоїть на сторожі гідності.
   Звичайно, про них складатимуть пісні, писатимуть книжки, захищатимуть дисертації. Про них у художніх фільмах відтворюватимуть події Київського майдану. Вони вічно житимуть в наших серцях, пам’яті та душах. Їх завжди пам’ятатиме українська земля.

Немає коментарів: