субота, 25 лютого 2017 р.

Ігри патріотів "З Україною у серці"

    Любов до рідної мови, любов до рідної Батьківщини – невіддільні поняття. Мова – ­це характер і духовна могутність народу. Саме він дає їй силу і красу.
  Свій патріотизм та знання рідної мови доводили учні 5-9 класів Великоолександрівського НВК в інтелектуально-розважальній конкурсі «Ігри патріотів», що відбувся 23 лютого. Захід підготувала та провела вчитель української мови та літератури - Садлій Богдана Валентинівна.
   Участь  у заході брали дві команди по пять учасників: жовта –  «Патріоти України» та блакитна – «Мовознавці».
   У турі «Інтелектуальна розминка» учні продемонстрували свою високу ерудицію, довели, що володіють культурою слова.
   Свої творчі здібності учасники  показали під час випробовування пером під назвою  «Хвилинка творчості», адже творчість – це діяльність, що породжує дещо якісно нове, що відрізняється неповторністю, оригінальністю та унікальністю. Відомо, що видатні музичні, художні й літературні таланти часом виявляються вже в ранньому дитинстві.
          Досить цікавим, розважальним та емоційно насиченим для дітей був тур «Відгадай-но», у якому учні впізнавали літературного героя.
Також між турами проводилась музична гра «Серце співає» (потрібно впізнати українську пісню та заспівати її) та змагання між вболівальниками команд, які мали змогу допомогти своїм друзям.
 І насамкінець, усі учасники отримали призи, переможці конкурсу нагородженні медалями, решта учасників – грамотами. Також подарунки отримали і найактивніші вболівальники.

Немає коментарів: